Informatieavond 'Omgaan met verlies en rouw'donderdag 26 september 2019

Van der Stappen uitvaartverzorging organiseert de gratis informatieavond over omgaan met verlies en rouw in Budel.

Uitvaartcentrum van der Stappen, Klein Schoterstraat 2 A te Cranendonck

Aanvang 19:30, ontvangst vanaf 19:00

Gratis toegang

De bijeenkomst die duurt van 19.30 tot uiterlijk 21.30 uur is kleinschalig van opzet en biedt plaats aan 11 geïnteresseerden. De avond wordt verzorgd door Martin Horst, uitvaartverzorger bij Van der Stappen uitvaartverzorging Cranendonck-Budel en Jeanne van Mierlo, verlies- en rouwtherapeut bij BrightBlue Coaching & Training.

Na het overlijden van een dierbare

Mensen die een dierbare hebben verloren, komen terecht in een andere wereld. De wereld waarin het leven even ‘stop’ zegt. De wereld van goedbedoelde adviezen van anderen, waar ze vaak weinig mee kunnen. De wereld waarin mensen niet weten wat ze moeten zeggen en dan het verlies maar negeren. Niets pijnlijker dan dat. Een wereld waarin ze zich wellicht afvragen of ze er ooit nog uit komen. Of hun reacties nog normaal zijn…

Programma

Tijdens de informatieavonden wordt duidelijk dat heel veel gewoon normaal is. Ieders antwoord op verlies ofwel ieders rouwtraject is uniek. Er zijn geen vaste regels voor rouw. Martin Horst geeft in zijn inleiding aan hoe afscheid nemen en rouw met elkaar verbonden zijn. Jeanne van Mierlo vertelt over wat u tegen kunt komen tijdens een rouwproces en hoe u hiermee kunt omgaan. Er is veel ruimte voor het stellen van vragen, over uitvaart, ‘rouwverweving’ en ook persoonlijke vragen zijn welkom. Daarom is de bijeenkomst kleinschalig van opzet.

Aanmelden

Als u deze avond wilt bezoeken, kunt u zich aanmelden via onderstaand formulier. Bevestiging vindt plaats op volgorde van aanmelding.
Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.