Zaterdag 22 september wordt bij de Hofnar in Valkenswaard van 13.00 tot 17.00 uur weer een Seniorenmarkt gehouden. Een middagje uit, maar vooral: een middagje informatie verzamelen. Met name over zaken waar senioren belang bij hebben. Het 'zorgplaatje' verandert steeds dus blijft het nuttig en nodig mensen op de hoogte te houden. 

Uitvaartverzorger Anja Hertroijs van, Van der Stappen Valkenswaard is aanwezig om op een laagdrempelige manier de schroom om over een uitvaart te praten te overwinnen.

In het café en de theaterzaal kunnen de bezoekers genieten van de muzikale hoogstandjes van Seniorenorkest De Wedertklank. Afwisselend en van tijd tot tijd treden zij daar op. In de zaal worden op het witte doek korte beeldpresentaties gehouden door de standhouders. Bij binnenkomst wordt men welkom geheten door het SBV en ontvangt men een plattegrondje plus consumptiebon. Uiteraard is de toegang tot de Seniorenmarkt gratis.

Contact

  • Van der Stappen uitvaartverzorging
  • Spaarpot Oost 2
  • 5667 KT  Geldrop
  • Telefoon: 040 2861383
  • E-mail: info@vdstappen.nl

Neem contact op

Bel mij terug

Wij bellen u graag terug als u hier uw naam en telefoonnummer achterlaat.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.